O nama

O NAMA – sanbor Rama

Pokretna farma jaja

Mi smo obitelj Borić. Odgovorni smo za naše koke na području Rame / Ramskog jezera. Oduvijek nam je bila želja otvoriti obrt u Rami koji bi se isticao svojim posebnim proizvodima.
Vrlo smo motivirani i radimo s ciljem da proizvedemo domaće proizvode visoke kvalitete. Temeljni proizvod su domaća jaja.
U ovom konceptu farme jaja Sanbor, u dogovoru s angažiranim regionalnim timom, pioniri smo u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Sanbor-d.o.o.1jpg
Sanbor-d.o.o3

Filozofija farme

Sretne koke

Želja nam je proizvesti domaću hranu koju smo navikli imati na selu zato što smo uvjereni da su hrana, tijelo i duh duboko povezani.

Budi zdrav, jedi domaće!

Velika briga nam je da nam životinje imaju što ljepši i sretniji život na farmi. Sa svim srcem i znanjem omogućavamo našim kokama uzgoj u kojem nema nedostataka.

Držimo samo mali broj koka na određenom mjestu, koje su svakodnevno, od jutra do zalaska sunca, na zelenim poljima i svježem, čistom zraku. Ta polja su u prirodnom stanju, što znači da nisu zatrovana herbicidima, fungicidima i slično.

Hrana se temelji na samoj prirodi, bez umjetnih koncentrata. Uz sve to ne koristimo ni antibiotike niti druge štetne kemikalije.

Zdrave i sretne životinje znače i visoko kvalitetan proizvod i čistu savjest.

Takav je uzgoj skuplji, zahtjevniji i manje eficijentan.

Ali ne radi se samo o tome!

Sretne koke

Zdrave i sretne životinje znače i visoko kvalitetan proizvod i čistu savjest.

Pokretne staje

Eko proizvodnja

Naše kokoši noće u stajama na kotačima. To je novi trend u ekološkoj poljoprivredi i najbolji uzgoj koji trenutno postoji.

Staje nam pružaju sve što je bitno da se koke dobro osjećaju: hranu, vodu, štange za sjedenje, gnijezda i dovoljno mjesta za hodanje. Ipak, koke jedva čekaju jutro i otvaranje vrata, jer tada izlaze u polje. Tamo uživaju u zelenoj i sočnoj travi, koja je puna zanimacija.

Posebnost naših staja je – kao što samo ime kaže – pokretnost. Pomičemo ih po potrebi i prema okolnostima.

Prednost takvih staja je da kokoši uvijek imaju svježu travu i da se u bilo kojem trenutku može pobjeći od mogućih parazita na mjestu na kojem su bile.

To zahtijeva jako puno rada i zbog toga je to najskuplja varijanta držanja kokoši, ali kad se jednom vidi kako su te životinje sretne dok se kupaju u suncu ili dok trče za letećim insektima i kad se okusi to jaje s polja, svega je toga vrijedno.

Uvjerite se i sami.

Pokretne staje

To je novi trend u ekološkoj poljoprivredi i najbolji uzgoj koji trenutno postoji.

Prodaja

Sanbor d.o.o. obavještava svoje kupce da je pokretnu farmu s kokama premjestila na ispašu u Ljubunce.

Obavještavamo drage kupce da firma Sanbor raste i širi se na više prodajnih mjesta u Hercegovini.

Naš proizvod i kvalitetu prepoznale su trgovine i tržni centri te se Sanbor jaja iz slobodnog i pokretnog uzgoja mogu naći u sljedećim trgovinama:

  • Prodex
  • Namex
  • Oli
  • Divna
  • Ivka
  • Alf Market (Prozor-Rama)
  • Baković
  • Knezevic- Pepo, Prozor-Rama

Kupite naš proizvod, probajte ga i uvjerite se u kvalitetu!

Kontaktirati nas možete i putem e-maila ako želite veću količinu jaja.

Prodaja

Lokacija farme: Ljubunci 32, 88440 Prozor-Rama